Julegaveideer

Skal du forkæle en du holder af juleaften? Så har vi et stort udvalg, af elegante og unikke smykker.

Vores ringe: 
Alle vores ringe er one size og er justerbare så man frit kan skifte mellem hvilken finger man gerne vil have dem på. Dette gør også vores ringe til den perfekte gaveide.  

Se alle vores ringe her

Vores armbånd: 
Vores armbånd er af 925 sterling sølv og 24K forgyldte perler. Alle armbånd er herudover lavet med en stærk lås og måler 15,5-18 cm (2,5 cm flex). Dette gør også vores armbånd til den perfekte gaveide. 

Se alle vores armbånd her

Vores øreringe:
Det nemme ved øreringe er at de er one size, hvilket gør dem til den perfekte gaveide. Lige meget hvor mange julegodter man spiser, vil man stadig kunne passe sine øreringe. 

Se alle vores øreringe her

Vores indpakning: 
Vi går vi meget op i bæredygtighed, og mener derfor at dette også skal tænkes ind i smykkeproduktioner. Vi går derfor op i at vores indpakning er minimalistisk og bæredygtig. Herudover bestiller altid smykker og råvarer hjem i mindre partier for at undgå spild og unødvendig produktion. Vores smykke æsker er lavet af genbrugs papir og pap.

Vi anbefaler at du bestiller senest 18. december, for at din pakke når frem til juleaften. Dog sender vi stadig ud efter den 18. december, i håb om at din pakke når frem juleaften.

Vi håber at vores smykker falder i god jord juleaften og ønsker dig og dine nærmeste en fantastisk jul. 

Ønsker du at bytte dit smykke købt på ekorbit.com? Så har du mulighed for at bytte helt frem til den 31. januar 2021.