Find os på Finderskeepers d. 22-23. oktober i Øksnehallen i København

Vi er så glade for endelig at kunne løfte sløret for at vi igen deltager på Finderskeepers designmarked d. 22-23. oktober i Øksnehallen i København. 

"FindersKeepers Designmarked er stedet, hvor du altid kan finde nyt og spændende designs & masser af inspiration. Mød over 200 dygtige designere og kreative iværksættere. Du kan købe møbler, interiør, billedkunst, fotografi, keramik, tøj, smykker, planter og meget mere. På deltagerlisten finder du både upcoming designere, kreative iværksættere, kunstnere og etablerede brands."

Vi glæder os meget til at vise vores nye kollektion frem. Derudover vil der som altid være lidt penge af spare, hvis man er tidligt ude med julegaver eller man skal forkæle sig selv. På billedet under kan du få et lille sneak peak på nogle af smykkerne i vores nye kollektion. 

Denne gang har vi teamet op sammen med Ambient Copenhagen, som laver 100% naturlige og veganske sojalys. Udover at være meget bedre for indeklimaet og sundheden end almindelige paraffin lys, er lysene også bæredygtige og biologisk nedbrydelige. Du kan læse og se meget mere om Ambient Copenhagen her

 

Du kan finde mere information om Finderskeepers her

Vi glæder os meget til at se dig. 

Bedste hilsner, 
Team E.K. Orbit