OM 
E.K. Orbit er et dansk smykkebrand. Vores koncept er at at designe og skabe håndlavede smykker af god kvalitet. Smykkeforretningen er drevet online med hovedkontor på Frederiksberg. Vi går meget op i at skabe unikke kvalitetssmykker lavet af gode naturlige råvare. Alle smykker er derfor lavet i minimum 18K guldbelagt 925 sterling sølv. Her udover anvender vi kun naturlige sten og perler. Alle råvarer bliver desuden nøje udvalgt og indkøbt med henblik på kvalitet. 

Idèen og passionen bag E.K. Orbit universet stammer fra tanken om, at alt befinder sig i et kredsløb - ‘orbit’. Det cirkulære er tænkt ind i hele processen, fra idé til det smykke du står med i hånden. Det stiller både krav til kvalitet og design, der holder til tidernes skiften.

KVINDEN BAG E.K. ORBIT
Emma Krak er kvinden bag E.K. Orbit og er selvudlært smykkedesigner. Fascinationen af at sammensætte sten, perler og farver på unikke måder har været starten på en spændende rejse ind i smykkebranchen. 

”Jeg er ikke uddannet guldsmed, men jeg har en kæmpe passion for at skabe unikke og elegante kvalitetssmykker til en pris hvor stort set alle kan være med"
– Emma Krak, indehaver af E.K. Orbit

E.K. Orbits DNA er et resultat af Emmas passion for design, æstetik og fokus på detaljen. 

BÆREDYGIGHED
Vi meget op i bæredygtighed, og mener derfor at dette også skal tænkes ind i smykkeproduktioner. Vi går derfor meget op i at vores indpakning er minimalistisk og bæredygtig. Vores forsendelses kasser er FSC-mærket, hvilket betyder at de er lavet af træ fra skove, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Herudover er vores forsendelsesposer bæredygtige, da de er lavet af sukkerrør for at undgå plastik. Selv vores fine smykkeæsker er lavet af genbrugspapir og pap. Vi bestiller altid smykker og råvarer hjem i mindre partier for at undgå spild og unødvendig produktion. 

Vi har stadig en lang vej at gå, og mange skridt at tage for at blive en bedre og mere bæredygtig udgave af os selv, men det er en rejse, vi har besluttet at begive os ud på, og vi regner med, at du vil være med på vejen. 

E.K. Orbit er funderet på et ønske om at skabe kvalitetsprodukter. Vi lægger hjerte og nøje overvejelse i alt, hvad vi gør - fra design til produktion og distribution.