E.K ORBIT er et dansk smykkebrand. Vores koncept er at at skabe håndlavede smykker af god kvalitet, hvor fordyrende mellemled er reduceret. Smykkeforretningen er derfor drevet online med hovedkontor på Frederiksberg. På den måde kan E.K ORBIT skabe unikke kvalitetssmykker lavet af kvalitetsråvare til en god pris. 

E.K ORBITs smykker er unikke og elegante. Alle smykker er lavet minimum 18K guldbelagt 925 sterling sølv. Alle råvarer bliver desuden nøje udvalgt og indkøbt med henblik på kvalitet.

KVINDEN BAG E.K ORBIT
Emma Krak er kvinden bag E.K ORBIT og er selvudlært smykkedesigner. 
Fascinationen af at sammensætte sten, perler og farver på unikke måder har været starten på en spændende rejse ind i smykkebranchen. 

”Jeg er ikke uddannet guldsmed, men jeg har et kæmpe passion for at skabe unikke og elegante kvalitetssmykker til en pris hvor stort set alle kan være med"
– Emma Krak, indehaver af E.K ORBIT

BÆREDYGIGHED
Hos E.K ORBIT går vi meget op i bæredygtighed, og mener derfor at dette også skal tænkes ind i smykkeproduktioner. Vi går derfor op i at vores indpakning er minimalistisk og bæredygtig. Herudover bestiller altid smykker og råvarer hjem i mindre partier for at undgå spild og unødvendig produktion.