Sådan vælger du de rigtige smykker til dit nytårsoutfit

Det kan være svært at vælge de helt rigtige smykker til nytårsoutfittet, men med lidt overvejelse og planlægning kan du skabe et look, der vil skabe blikfang.

Først og fremmest er det vigtigt at tænke på, hvilken stil du ønsker at gå efter. Skal du vælge et klassisk look med perler og guld, eller vil du være mere trendy med større statement-smykker og sten? Uanset hvad du vælger, så er det vigtigt at sikre, at dine smykker passer til resten af dit outfit.

Her er et par eksempler på klassiske og tidsløse E.K. Orbit smykker der passer perfekt til nytårsoutfittet: Organisk Ferskvandsperlekæde, Solid Armbånd, Stone Øreringe, Pearl & Diamond halskæde, Coin Halskæde

Her er et par eksempler på trendy E.K. Orbit statement-smykker der passer perfekt til nytårsoutfittet: Chunky Ferskvandsperlekæde, Hammered Ring, Curly Øreringe, Dot Øreringe, Mussel Øreringe  

En god tommelfingerregel er at holde øje med detaljerne i dit tøj. Har du fx et tøj med mange mønstre eller farver, så er det en god idé at holde dine smykker enkle og neutrale for ikke at overskygge det øvrige outfit. Omvendt kan du vælge at fremhæve et enkelt tøj med statement-smykker, der får tøjet til at stå ud.

En anden ting du kan overveje, er at matche dine smykker med dine sko og taske. Dette skaber en sammenhæng i dit outfit, der giver et mere put-together look. Guld- og sølvsmykker passer godt til henholdsvis guld- og sølvtilbehør, men du kan også mixe og matche med farver for at skabe interessante kontraster.


4 steps til at vælge de rigtige smykker til nytårsoutfittet 

  1. Tænk på den stil, du ønsker at gå efter. Skal du vælge et klassisk look med perler og guld, eller vil du være mere trendy med statement-smykker og sten?

  2. Overvej detaljerne i dit tøj. Har du fx et tøj med mange mønstre eller farver, så hold dine smykker enkle og neutrale for ikke at overskygge det øvrige outfit.

  3. Matche dine smykker med dine sko og taske. Dette skaber en sammenhæng i dit outfit, der giver et mere put-together look.

  4. Find en balance mellem at vælge smykker, der passer til dit outfit, og smykker, der føles personlige og rigtige for dig. På den måde vil du skabe et look, der både er stilfuldt og personligt.